Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Flytande guld

Knappt hörbara
”Hallå
hallå …”
Hon kikar försynt
genom ligusterhäcken.
Nu ser jag glasburken
i hennes framsträckta händer.
Är det flytande guld?
”Vår första egna honung!”
Hon ler lyckligt.
”Era försommarblomster.”
Jag tar med vördnad emot gåvan
från vår invandrade grannfru
tacksamt bugande
som i andakt och bön.




Fri vers av Ulf Lundin VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-17 09:16



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vilket Sommar berikande minne!
Ack instämmer
så fylld av Guld
(ca.50.000 flyg
-turer per mat
sked!)
;)


2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Lundin
Ulf Lundin VIP