Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den enda gemensamma sanningen


Eld Kan

Eld kan värma

Eld kan döda

Eld är kärlek
Kärlek är smärta

Eld är heligt
Rakt in i hjärtat

Eld är medvind
Eld är lugn
Eld är intensivt

Eld...är källans kraft




Fri vers (Spoken word/Slam) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-17 12:48



Bookmark and Share


  Ordsus
Eld är farligt, spännande och vackert!
2022-02-18

    Sefarge VIP
Likt en varmt belysande
Ordfackla skrivet!
;)

2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl