Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiffri

På rasterna, på Funningeskolan, lekte dom ofta tafatt eller jage som dom vanligtvis kallade det.

Vår Pher, som kanske inte var den snabbaste eller smidigaste, skrek allt som oftast "tiffri".

Det betydde att han, så att säga, inte var tagbar.

Nä stackars Pher var ju aldrig den som blev vald först när det skulle göras upp lag i någon idrott.

Det var först på senare tid som han blev förstavalet...i TV till och med...Farmen -05.








Fri vers av Björka
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-17 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björka