Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minne brickan

Följer alltid

Olika strömmar

Klara fina 

Bilder

Visar hela livet

Av känslor

Upplevelser

Vackra Sprudlande

Glädjande

Minnes brickan

Kan alltid

Bäras med

Tas fram

När som helst

Finns alltid

I våran hjärtan

Innersta rum

En juvel

En hemlighet

Stannar 

Bara hos dig




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-17 19:40



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så fint beskrivet.
2022-02-18

  alicja lappalainen VIP
MINNEN SOM MAN VÅRDAR
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP