Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Parken

Väntar på dig

Du är sen

Kysser mig på kinden

Med värme

Rodnar av otålighet

Vi går in i parken

Träden är kalla

Väntar på våren

Det ligger snö kvar

Hållet runt trädstammen

Kramar hårt 

Runt om

Dagen känns så lätt

Med dig

Så mycket värme

Vi går 

Bort 

Hand i hand

Livet leker

Vinden blåser

Lätt i håret




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-17 19:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Harmoni.
2022-02-18

  alicja lappalainen VIP
"Vi går

Bort

Hand i hand

Livet leker"
EN VACKER BILD AV KÄSLOR OCH EN ROFYLLD STUND
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP