Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en med å ena sidan optimisten, å andra sidan pessimisten


Gungbräda #2 : då Framtiden skulle Undvikas

 

 

- Jag blir alltmer optimistisk ju mer dåtid vi pratar om.

- Medan jag blir alltmer pessimistisk ju mer framtid vi pratar om.

 

- Där lät det som att vi pratade utifrån gemensamt perspektiv?!

- Knappast, vi kommer bara fortsätta inbilla oss att dubbla motpoler ger samma laddning..

 

- Jomen jag tror att båda skulle ha velat omfamna tryggheten, trots allt!!

- Det enda jag vill är att sky undan från ovissheten..?

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-17 22:29



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Välkommen till tävlingen 'tredje världskriget'. Att det skulle behövas kärnvapen för att invadera ett grant land, verkar väl bara 'overkill'?
Tacka vet jag curling, där håller medtävlarna sig 'on the rocks'...
2022-02-19

  Nanna X
Tror dom har hamnat i en evig clinch, ett olösligt dilemma...
2022-02-17
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP