Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egen bild


Månskensnätter

Genom nattens dimridåer
sjunger isarna sin brutna sång
Hör du tonen ifrån djupet
som ett lågmält mollackord
sträcker bortom svärtan
längtar blomningsår

ljuset ifrån ovan speglar
midnattsmörka sår




Fri vers (Fri form) av Vindsvala VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2022-02-18 06:55



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
Din text är som att stiga in i det nordiska vinterlandskapet "nattvis". Jag tycker om den polära parallellismen i det tre sista raderna. Texten är ett stycke naturlyrik i den högre skolan.
2022-03-12

  Nina Nightwish
Så vackert. Tycker mkt om
2022-02-18

  Eva Langrath VIP
Vacker dikt
2022-02-18

  Sparvögat VIP
Bilden är underbar och speglar ordens skönhet…
2022-02-18

  Sparvögat VIP
Fantastiska ord till isarnas brutna sång och månskenets ljus…
Stor och magisk poesi!
2022-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Vindsvala
Vindsvala VIP