Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

All tid försvinner
ingenting återstår
du ser inte vägen
du ser bara snår
Men solen lyser,
nu skymtas spår,
du tar ett steg,
i hoppets år.




Bunden vers (Rim) av Patrik Schmidt
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-18 07:23



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Snyggt diktat med väl sammanhållna rim.
2022-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Schmidt
Patrik Schmidt