Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar på att rymma

 

Punkmusiken väver sina nät

över tomma gator och torg

lusten för livet finns där

men även lättskuggad sorg.

 

Musiken rätar upp alla vinklar

i de snår som oviljan spritt

lusten för livet drömmer

om en framtid sufflerad i vitt.

 

Inga trånga gränder

inga tecken på skuld

får lusten att skymma

alla uppsträckta händer

alla försök att fånga

dina tankar på att rymma.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2022-02-18 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP