Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att tiden tar slut


Det finns en ömtålighet i allt

Att blodet flyter i ådrorna
och tanken dansar
är inte oansenligt

Att våra kroppar ligger i flygformering
är himlastormande

Att katten tittar på mig
när han är hungrig
eller ensam
är ett stort förtroende
nedlagt i ett ansvar

Att tiden tar slut
är en kunskap
som tagit sig in i människan
och gjort henne till konstnär




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2022-02-18 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP