Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Droppdum i styckevisorna


På kvällen
stiger jag av kroppen;
på morgonen på

How long baby, how long?

Jag är styckevis
omkring oklokheterna,
eller droppdum
i styckevisorna

Världen hittar nya vägar;
let's go baby, let's go!

Jag hittar gamla hjulspår,
höljer mig i vinda vanor,
höjer tankesätten till försvar,
bygger palissader av ordspråk,
beväpnar mig med oförsvarligheter,
knyter an, flyter med, söker vård,
tar aldrig för givet,
förväntar mig enbart det bästa,
kastar loss, löper in,
visar mig från sämsta sidan,
låter osagt vara bäst,
vet att lagom är värst,
kommer mig för,
kommer till avslut,
gömmer mig i den här galaxen




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-02-18 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP