Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängels rörelse

 

Om du känner mitt hjärta slå

vet du

att jag finns dig nära.

 

Just då en tanke

ett viskningens ögonblick

river kärlekens biljett.

 

Du strålar min värme

hemför mig hettan

med en ängels rörelse.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-18 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP