Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Töm dig, töm mig.

Hemskt att sitta på barstolen och känna sig mer stel än den.
mer livlös än den.
Hemskt att sitta ibland folk, utan att vela vara med dem.
Men kan inte sitta ensam längre.

pys
knas
skrammel…
där rullar en tomburk iväg.
tömd
vi all va fulla,
fulla av glädje
fulla av liv
ända tills någon eller något tömde oss.
nu är vi mer skräp
än något man köper
vart gör man av med allt skräpfolk?
samhället är skräp tippen för skräpfolk.

Hör deras såll runt omkring mig
det känns i allmänhet meningslöst




Fri vers av Alexander Gustafsson
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-18 20:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Riktigt livsfilosofiskt skrivet
Gäller att fylla sig med
Det som"betyder något"
Givande för en själv
Vad det nu är?
;)


2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Gustafsson
Alexander Gustafsson