Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosa-ljus

 


En formlös klänning
över en vågad kropp
Rörelsen i en sommar
genom ljummen bris
Den nämns inte ofta
men berättas såhär






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-02-19 01:23



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Så vacker, andas sommar, en längtan efter vår och ljusare tid.
2022-02-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En sommar dans...fina bilder med så få ord! Samtidigt kan jag få en annan tolkning av din dikt i ett annat sammanhang. Bra skildrat!
2022-02-19

    Lena Staaf VIP
En känsla av sommar och obekymrad dans.
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP