Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Amor sucks

Kärleken
(asså vad är det för nåt?)
chokladpraliner i din rosenhand
som dicaprio på båten
med mig under dina utsträckta armar
hånglandes med spöregnet
bara för att ta skydd på trägolvet
i ditt hus
levandes i en notebook
sida ut och sida in
gråter jag mig till sömns

för jag trodde aldrig
att det var du

när isblå irisar
penetrerade mitt bröst
genererade värme
i förglömd mekanik
oåterkalleligt
när väl mina fingrar
gav konturer
till dina läppar
käklinjen
en mjuk skugga
och kindbenen
rodnade
var det uppenbart
för alla
utom dig

att det var du









Fri vers (Fri form) av Daphne VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 8 personer
Utvald text
Publicerad 2022-02-19 02:03



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten VIP
Inspiration:
En knuten hand,
som hånglade i regnet

en tår.
2022-03-13

  lodjuret/seglare VIP
Ibland blir det en kvast rosor för en text och ibland en skur av blomblad över bokstävers tumultartade utflykt...
2022-03-07

  agh.nilsson
Du skriver så fritt!
"levandes i en notebook
sida ut och sida in"
Sån elegans!
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Daphne
Daphne VIP