Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
who asked?


mansun's only love song


satan väntar med hjältinnegodis
skönt att ta av sig skorna och stå
ödelag och tidepina snorar lodis
gråt nu inte för en annan måste gå

wilma heter hon jag alltid velat ha
jag duger inget till det är det hela
wilmakärlek är den dos jag ej kan ta
efyran av mina bästa sätt att fela




Fri vers (Fri form) av Joakim P Udd
Läst 103 gånger
Publicerad 2022-02-19 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim P Udd
Joakim P Udd