Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina drömmars bibliotek

reaktiv
på det föregående
som kommande

likväl
i sorteringsprocess
utan klassificering

nattlig
oordning samlas
till biblioteksordning

indelning
placerar tolkning
invid känsla

vaket
kommer svaret
innan frågan




Fri vers av Blåbäret
Läst 186 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-02-19 21:49



Bookmark and Share


  tom boreland
upp och ner på ,bak och frampå.härlig text
2022-02-23

  Peter G VIP
Det är ju fantastiskt om man kan lösa problem medan man sover! Att vakna med svaren är en gåva!

Fin och tänkvärd text!
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Blåbäret
Blåbäret