Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rörelser



Dessa organiska nätverk
med magiska kontakter
och osynliga synapser
Ett universum
av signaler
och vibrerande strängar
i rymdens rum
Allt är nakna impulser
från intima källor
Ett ögonblicka av frihet
vore att somna in för alltid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-19 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP