Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk om skrattet har gått bort


När jag tänker på henne så vet jag
att hon alltid har varit rädd, till och
med för att andas. 

Hjärtat har värkt på olika sätt.
Kroppen bär spår av stress.

Skrattet har ibland för lång väg
att resa, ibland är det som om 
hon har glömt hur man gör. 






Fri vers (Fri form) av Elaine.S VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-20 09:04



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Sorgsen och smärtsam texten berör.
2022-02-24

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vemod och sorg läser jag i din känslosamma dikt! Att förlora skrattet tyder på en svår tillvaro. Berör!
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Elaine.S
Elaine.S VIP