Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att vara närvarande

Tänk att det finns en tid
för precis alla ting
blott jag ser mig omkring
så finner jag min frid

Där finns det ingen strid
ej heller nåt beting
nej inte något tving
så därför ingen id

Nej, jag vill bara vara
och gräva där jag står
då kommer jag mig klara

För tänk på alla år
jag ej stunden besvara
som ej är min men vår




Bunden vers (Sonett) av Bengt H VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-20 08:31



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
superb sonett!
bokmärkes!
2022-02-23

  lodjuret/seglare VIP
Går det att bli 'bra före' eller blir det bara 'surt efter' i skidspåret, annars går det ju att spana en smula inför nästa året. Vad kommer först om läsningen är vår, sedan värmer kanske sommaren upp, om hösten kommer en saknads tår, men vintern bjuder först nedfall o kyla o så väl tö...
2022-02-20

  SatansSon VIP
du är inte särskilt påverkad av Gustafsson. har du fått ut vad du ville av honom?
2022-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP