Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två överstar

Det var en gång två överstar.
De kunde inte komma överens.
Trots detta, så bestämdes det
att de skulle mötas i en E-sportsmatch.
Anledningarna sades vara att världen
behövde lite action - den var rastlös efter
att ha stått stilla för länge.

Mer kommer jag inte ihåg förrutom att den
ena översten var seg som fan och den andre
var lite för girig i duellerna.
Mw2 spelade de förresten. Rust, 1v1.




Fri vers av Emil Ågren
Läst 150 gånger
Publicerad 2022-02-20 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren