Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du var eld



Du var eld
som alltid värmde
utan att brännas

du var is
svalkan som lindrade
utan dödens kyla

du var vind
smekande öm
men ändå

vände du min värld
upp och ned
ut och in





Fri vers av Annaemi VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-21 22:05



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Vilken fin kärleksdikt!
2022-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP