Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det har fallit på min lott att söka förklara verkligheten för människor, andra än mig själv. Men själv anser jag ofta nog att de som tror sig veta bättre, kan ju förklara för dem som säger sig inte förstå, så kan de ta varann i vacker hand.


Dagens förklarade ord 2022 02 21





Sjömanskryta
-
är när en
människa (eller tecknad
filur med ankstjärt

på bilen) talar
om hur stora
fiskar han fick

senast han gick
'till sjöss' och
av familjen tillfälligt

som tog adjöss.
Han brer ut armarna
och visslar förnöjt.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 74 gånger
Publicerad 2022-08-16 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP