Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ljus

 

vi går mot ljusare

tider

jag ligger i

sängen

 

sinnet dystert

 

något måste

bli gjort 

 

foto eget:
Moln i sjön




Övriga genrer (Satir) av Monika A Mirsch VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-02-21 07:45



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Vacker spegling här och jag sänder dig en stråle av ljus och hopp.
2022-02-22

    Lena Staaf VIP
Gråväder och mörker gör oss ledsna och passiva. För mig är botemedlet en promenad, oavsett väder.
2022-02-21

  Blomma-Stjärna VIP
djupa andetag och att le mot naturen ett slag... en kopp varmt te, kanske och att läsa Dan Andersson högt?
- allt gott!
2022-02-21

  Monika A Mirsch VIP
Tack för läsning + kommentarer - vänder mig till Naturen och hoppas på det bästa ...
2022-02-21

    Sefarge VIP
Igenkännande!
Vet vad ska
Göras Idag
i.a.f Bara
se till att
Det blir
gjort!
;)

2022-02-21

  Gunwale VIP
Nej, vila och låt naturen göra det!
2022-02-21

  Maria Sundelin VIP
Livet är...
Kramar
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP