Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven förmodligen någon gång runt årsskiftet.


Drömflicka#2

Du var en gång min drömflicka
nu slumrar du djupt
i mitt hjärtas utslitna ficka:
där du vilar bevarad
intill bultandet av sorgsna
slag.




Övriga genrer av Kallmark
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-21 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kallmark
Kallmark