Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att minnas dig

det har gått många år
och
tiden läker alla sår

eller
hur är det?

minns det
som
igår
klyschigt nog

röken från din cigg
dina ögon
vinden
ditt hår

din hand
och min

vi var bara 20 år

visste allt,
trodde vi då

det finaste av allt
naiviteten

elden
kärleken
självklarheten
i att det var du och jag

det har gått många år
nu











Fri vers av rainbows
Läst 103 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-21 20:37



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Så fint skrivet. Berör
2022-02-21
  > Nästa text
< Föregående

rainbows