Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du lämnade mig i saknad, men finns alltid kvar i mitt hjärta.


För alltid en del av mig

När minnen inte försvinner
Utan ständigt gör sig påminda
Ett datum
en doft
en sekund räcker
Då allt blir naturligt
men ändå en dröm
en dröm som skapar ett inre kaos
en känsla av ofullständighet
en känsla av maktlöshet.
Den sekunden är oändlig
den är formad av ångest
av sorg men även glädje
över att du fanns där en gång.
Vandrade min väg
Tryckte min hand
Fyllde mitt hjärta
Du vandrar inte längre
Men du är med mig på vandringen.
Och dina ord är för alltid
en del av mig.




Fri vers (Fri form) av Thomcover
Läst 84 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-22 04:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thomcover
Thomcover