Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÅBO

Jag vill ströva fritt i Kåbo

och fortsätta till Eriksberg

Sommarro, där jag kamperat

får av minnena sin färg

Det var längsen nu, Kåbo

Valsätra och Gottsunda

där jag var med om så mycket

innan jag fick avrunda

 

Eriksberg, med biblioteket

och med fälten vid en höjd

Hyrde rum med egen ingång

Det var både kamp och fröjd

Men en plats i detta hjärta

fick det Uppsala jag mött

Jag vill ströva fritt i Kåbo

tills jag somnar glad men trött

 

 

LARZ GUSTAFSSON 22/2 2022




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2022-02-22 17:51



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
vilka fina minnen! vacker bild till din sköna text
2022-02-23

  Lottie Ålhed VIP
Fin dikt och bild med tillbakablick.
2022-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP