Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
titel jj


att man betyder nåt för dom som kom nära



vet du
det går en tunnel
under drottninggatan
orörd och otillgänglig
den passerar oss
utan att passeras

jag undrar
när det är min tur
att förvandlas
bland andra
himlen kanske är erbjuden
men mer då?

det är hycklande
vi bryr vi oss
inte ett skit
ändå försöker jag
vara stark för dig

det är bräckligt
jag vet
men kom igen
älska mig
tills jag älskar mig själv

och hela livet går live
en sommar möter oss
i slow motion
inte ett minne fick följa med
in i hösten

märker du samtidigt
att vi kör snabbt
så snabbt
att vi står stilla
tror jag

nog är vi äldre
nu är all framåtrörelse
fraktioner av press
jag önskar vi var yngre

men stannar ditt så stannar mitt
finns ingen tid
till att misströsta
en lördag blir en måndag

vad har stannat av?

du vet väl om
att jag alltid finns här
för dig




Fri vers av Patrik Englund VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-12-13 09:49



Bookmark and Share


  minblekakind VIP
fint.
2022-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Englund
Patrik Englund VIP