Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är en första skrift och kan komma att redigeras


Ukraina

 

 

Många varma tankar och känslor till alla i Ukraina

Ni är inte glömda och ni kommer inte att bli gömda

Vi finns som ingen talan har men ändock känslor bär

Så vi ställer oss framför altaren och i gemenskap ber

 

Låt folken bli fria i landet och länder som håller på att
krossas av despoter likt Hitler, Stalin och andra födda
av hat.

Låt änglar sjunga och sina svärd svinga
för alla som redan har köpts till friheten

Låt änglar svinga sina svärd i skydd
för dem som vi önskar och som äro valda
att bära vittnesbörd för sina och dem som
är i position att leda de fria själar till seger
på jord 

Låt änglar gripa in var vi människor ej kan
att se var det behövs att be för jordens väl
och ve över land och sjö och speciellt i Nord.

 

 




Fri vers (Fri form) av Flicis VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-02-23 13:39



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Förstår dock inte vad poeten syftar på med sin kommentar. Kanske råkade poeten skriva in kommentaren till fel text.

Min text är en enkel lite bön. Och som
jag ber inom i mitt hjärta.
2022-03-02

  alicja lappalainen VIP
Massacres of Poles in Volhynia and Eastern Galicia
From Wikipedia, the free encyclopedia
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP