Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna min följetong Karusellen, där duggar bokstäverna tätt.


Bara så

 

Denna här dikten

har inga bokstäver kvar

brände dom på dig 




Bunden vers (Haiku) av Nanna X
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-23 13:40



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa nu är de inbrända. :o)
2022-03-21

    Lena Söderkvist VIP
När ord blir valuta. Underfundigt.
2022-02-26

  TrollTörnTrappan VIP
Smärtsamt underbar, smått paradoxal dikt!?! Magiskt att du kan skriva utan bokstäver...
2022-02-24

  Maria Sundelin VIP
Ibland tar orden
En paus från våra liv
Skrivkrampen talar
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X