Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter förluster


Silkespapper och glas

Min själ är omlindad
En hinna av glas och silkespapper

Tunt
Stickande mot huden

Det prasslar likt torra löv
Med tårar fuktade emellan
Jag är inte jag längre

Jag speglar mig i andras glädje

Jag sover med kläderna på

Och nu ser jag
Att även du är sliten
Biten

Av min sorg




Fri vers (Fri form) av Syster Evelyn
Läst 77 gånger
Publicerad 2022-02-23 16:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Syster Evelyn
Syster Evelyn