Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm 5:11

Jag reste mot skyn
på väg till Kinas himmel
är det så fuktigt




Bunden vers (Haiku) av Lustverket VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-23 17:59



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"No slow boat to
China" där?
;)
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP