Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jesu härlighet!

Frälsaren

Messias

Guds enfödde son,

fick lida

dog på ett kors

det visste han om

för våra synder

Men han uppstod!
Jesus har lidit

för dig!
vi ska få se han komma

i sin härlighet!

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 218 gånger
Publicerad 2022-02-23 19:20



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Amen.
2023-01-24

    Lars Gullberg
En dikt som andas hopp. ja, vi behöver honom mer än nånsin i denna svåra tid.

Fint Birger
2022-09-20

  Marita Ohlquist VIP
En fin text i religionens namn.
2022-02-25

  Bibbi VIP
Amen!
2022-02-24

  Kajan VIP
Det största av offer för människan, att bära och frigöra oss från våra synder för att hjälpa.
2022-02-23

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Stark tro i din påminnelse text!
2022-02-23

  Sparvögat VIP
Fina ord till den sanna gåvan…
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy