Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är idag


Det är idag
ömhetens ljumma
vindar sveper över
våldets såriga spår

Det är idag
goda tålmodiga våren
flätar solljusets
gyllene hår






Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-02-23 21:46



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
Å, så fint!
2022-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP