Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ängsliga hjärtans vägval

Mellan sköra andetag

Vaggas rosenblad

Likt mina läppar

 

Viskar i natten

Ömma ord

Mina andetag

Smeker din hud

Lika stilla som

Sommarbrisen

Fast med ett mål

 

Längtan lyser

likt stjärnor

mot en mörk vinterhimmel

Samtidigt kramar kölden

Ditt hjärta

tills det ängsligt slår

Bland rosensnår från hösten

 

Förnuftet krossar allt i sin väg

Medans känslor slätar över

Förlåter fast smärtan skriker

Inifrån hela vägen ut

Utan ljud eller häftiga tecken

 

Ändå är allt stiltje

I både livet och natten

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Hopplös själ
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-24 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hopplös själ
Hopplös själ