Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur fan

 

Hur fan ska man säga 

det som inte går att säga?

 

Den senare Wittgenstein 

(jo, jag har läst den tidigare också)

tyckte att därom man inte kan tala

må man tiga

 

Jag är skeptisk 




Fri vers av Nanna X
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-02-24 08:21



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Med vissa kan man tala om allt, andra får man väderprognosen av. Jag vet vad jag föredrar, så jag förstår författarjagets skepticism.
2023-12-28

  Anya VIP
Jaa ibland kan man inte tiga. Som vissa journalister från Ryssland.
2022-03-21

    Lena Söderkvist VIP
Allt tål att sägas, men alla tål inte att höra allt som sägs. Tycker jag att man kan säga.
2022-02-26

  Kajan VIP
Om det vi ej förmår att tala om, kan vi som tur är skriva om.
2022-02-25

  Annie b'larsson VIP
Jag kan inte komma på någonting, om vilket man inte kan tala.
2022-02-24

  lodjuret/seglare VIP
'Jag är skeptisk', låter som doktor Dängberg kunde ha uttryckt sig...
2022-02-24

  Maria Sundelin VIP
Bre reflektion
2022-02-24

    ej medlem längre
"he who speaks does not know
she who knows does not speak"
- lau tzu
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X