Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom gardinerna

Är allt mörkt

Tyst

Rädslan djup

Hur våga 

Finna vägen ut

Ångesten drar genom

Rummet

Svårt

Komma sig ut

Tänk då 

Du är värdefull

Världen

Väntar utanför

På dig 

Du har 

Så mycket att ge

Samla ihop

Gå ut

Möt människor

Gå modigt fram

Friheten är inte

En självklarhet

Denna dag

Så mörk




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 82 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-24 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP