Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vackra

Se runt dig

Ett leende

Värmande ord

Ansikten speglar trygghet

Någon ser dig 

I smärtan sken

Uppmuntran

Lämnar inte dig

Utan tröstande ord

Det vackra lyfter

Upp din dag

Följ dina spår

Alltid med på din väg




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-24 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP