Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

scream blue murder

skrik tills du blir blå

ingen lyssnar ändå 

och jag skrek mig upp på tå

ändå upp inpå

(the colour of a cloudless sky)

om du fick välja själv

vilken är din färg 

 

 




Fri vers av skamfilad
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-02-24 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
neon :)
2022-02-25

  the apache kid VIP
blue
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

skamfilad