Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
September 2018


Suffocating artist

Within me breathes
a suffocating artist.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 48 gånger
Publicerad 2022-02-24 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP