Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
10 november 2018


Kvävs i min bur till applåder

Jag kvävs i min bur,
medan applåderna viskar:
"Vad duktig du är."




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 80 gånger
Publicerad 2022-02-24 22:41



Bookmark and Share


    KPJ Sundquist VIP
För mig är det en text från en annan tid (2018) och jag delar gärna äldre texter för de förmedlar olika perspektiv under livets resa. Det beskriver en känsla där och då, och från det perspektivet har din kommentar en poäng.

Jag håller dock inte med om att det aldrig ordnar sig. Snarare har jag insett att mänskligheten har nyckeln till buren inom sig och är helt fria om de inte låser in sig själva i tanken.
2022-02-25

  Emanuel Sigridsson VIP
En text som verkligen övertygar om att det aldrig ordnar sig. Orden förmedlar en vass slipad egg om hur ett liv kan te sig.
2022-02-25
  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP