Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

computer-aided design

vad är jag

pulver och vätskor

viktlös ihålig

massproduktion 

är du gud

skaparen 

ja men kan du då 

3dprinta mig

ett nytt hjärta

tror du att du kan 

göra en ny 

version 

av mig 

 

som du tycker om

 




Fri vers av skamfilad
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-25 09:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skamfilad