Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ukraina i mitt hjärta

Galenskap och storhetsvansinne råder




Prosa av Ordsus
Läst 257 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2022-02-25 10:41



Bookmark and Share


  Peter G VIP
En kort, väldigt bra och glasklar sammanfattning av det som nu pågår. Fin titel som utrycker en stark solidaritet!

Tack!
2022-03-03

  SatansSon VIP
Avundsjuka råder og
2022-02-26

  S.A.I. Steve Lando
Barbarerna från öst - må detta bli slutet på eran Putin.
2022-02-25

  Gunnar Hilén VIP
TACK ! Man gråter och skakar av ilska.
2022-02-25

  Kajan VIP
En berörande bild av solidaritet och texten sammanfattar situationen väl.
2022-02-25

  Sparvögat VIP
Sanning vilar i dina ord och hjärtat gråter…
2022-02-25

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2022-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Ordsus
Ordsus