Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


när man inte vet vad man vill


Vad vill jag?

jag vill lämna, jag vill stanna
jag vill flytta, men bo kvar
få fatt i något nytt
men behålla allt jag har

vill bo i stadens gränder
och i skogen vid en sjö
vill stanna i mitt hem  
men leva på en skärgårdsö

jag drömmer om ett liv nånstans
vid Medelhavets strand
en lägenhet i Stockholm
och en gård i Hälsingland

jag vill flytta, jag vill stanna
jag vill allt och ingenting
få äventyr och stillhet
vara kvar och fara kring

viljorna de tvistar jämt
är aldrig överens
vet inte vem jag litar på,
hur tveklösheten känns

men ännu lever hoppet om
att vissheten ska gro  
att viljorna ska enas snart
och tanken finna ro

©JessicaMarieOlsson2022






Bunden vers (Rim) av Jessica Olsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-02-25 17:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica Olsson
Jessica Olsson VIP