Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En k-kk-relation


du mailar över hvilka varor du önskar få hemköpta
hvilken tid jag kan komma

för att städa ditt boende
göra kvällens mat

givandes dig njutning
efter ditt behag

lämnandes mig
en hög räkningar att betala
























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2022-02-25 20:43



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Den här får mig att le stort :)
Inte minst på grund av kontrasten mellan orden "mailar" och "hvilken" vilket måste vara unikt för Landopoesin.
2022-05-14

    ej medlem längre
ah. trodde det skulle komma något annat. kundkasse. ahapp. själv har jag blivit kallad en kulspruta. men det är inte relevant här! =( hej hopp!
2022-02-26

  Sparvögat VIP
Låter som drömmarnas värld…
2022-02-26

  Ordsus
Var kan man få tag i en sådan hjälp? :)
2022-02-25
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP