Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen tillägnade barn


Soldatdotter

Jag är en soldatdotter

min pappa var soldaten som stred för vårt hemland

Inte för att han ville men för att han var tvingad

en dag tog kriget slut

de som överlevde frontens fasor återvände hem

min pappas kropp kom hem men aldrig hans själ

hans sinne var kvar i skyttegraven och upplevde krigets mörker

om och om igen och igen och igen




Fri vers av Maiah VIP
Läst 133 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-02-25 22:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Våra fäder stred för oss
men vi förstod aldrig vad de gjorde
tysta och trötta satt de vid köksbordet
och frågade oss om hur dagen varit
2022-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP