Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konflikter måste lösas

Konflikter måste lösas,
men snälla:
Inga vapen. Inga bomber. Inget våld.
Det tjänar ingenting till.




Prosa av Emil Ågren
Läst 158 gånger
Publicerad 2022-02-26 10:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren