Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi lever för

 

En stund av närhet

en stund av värme

en blick som säger

Jag älskar dig.

 

En morgon av ljus

efter en natt av lust

en hand som vilar

på ett naket bröst.

 

En tid som stannar

då ingenting stör

att få vara tillsammans

är det vi lever för.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-26 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP