Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Livets spotlight

Livets spotlight
är ju inte bara
på mig och dig

Varför känns det då som
en dålig film
Där jag och du,ni
har huvudrollerna

Spotlighten räcker
inte så långt
Så det vi upplever
är en ensam stand up

Filmen rullar på
Och ingen får en Oscar
på att leva
Livets roll

Men ändå är
livet så mycket mer
än en rollprestation

Så skit i Oscar priset
Lev ett liv som är du
Det är det enda performance
som kommer vara värt
Spotlight ljus




Fri vers av Dito VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-02-26 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP